Kelen Shop
Naptár

Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-06-09 11:06

 

Kelen SC – Újpest SC  5-2

 

2011. június 08. egy remek nap arra, hogy egy remek csapat méltóképpen fejezhesse be hazai pályán a már megnyert bajnokságot utolsó meccsén, amit a tavalyi bajnok az Újpest SC ellen játszhattunk. A csapat nagy része picit aggódott a reggeli borús idővel, mert féltek, hogy nem a centerpályán tehetünk pontot az i-re, de szerencsére a kedvünkért még a Nap is előbújt rejtekéből és már az U13-as korosztály avathatta a mai napot a centeren.
A meccs előtt nem kellett senkit sem figyelmeztetni, hogy nem pont, hanem becsületbeli tétje van ennek a meccsnek.
A mérkőzést sikerült a lehető legrosszabbul kezdeni, mert az első percben egy beadásból melyet egy fejes követett már vezetett is 0:1 re a vendég gárda. Úgy gondolom ez a gól jót tett a csapatnak, mert egyből visszatértünk a fellegekből és elkezdtük játszani a játékunkat, ami rögtön meghozta az egyenlítést, amit Orbán Alex szerzett és nem sokkal később Ő szerezte meg a vezetést is. Nem sokkal később Van den Aker Alex gyönyörű fejesével nőtt az előnyünk, majd Adámy Péter is hozzáttette a maga gólját a mai mérkőzéshez. A félidőben 4:1 es állással szusszanhattunk. A második félidőben szerencsére mindenki szóhoz juthatott a cserék közül. Az utolsó negyedórára is maradt gól, a vendégek még egyszer betaláltak kapunkba. Voldbaek Martin válaszolt rá és ezzel ki is alakult az 5:2- es végeredmény.
A mérkőzés végét jelentő hármas sípszóval véglegessé vált, hogy
26 győzelemmel, 2 vereséggel,
141 lőtt és 22 kapott góllal megnyertük a bajnokságot!!!

A bajnokcsapat tagjai: Lénárt László(edző), Van den Akker Andreas(edző),
Bene Zsolt(csk), Adámy Péter, Balliga Attila, Bene Ádám, Dévai Roland,
Ferencz Márk, Gallai Bence, Kelemen Tamás, Koczka Márk, Lénárt Balázs,
Nemes László, Orbán Alex, Orosz Ádám, Rigó Gábor, Sárréti Ádám,
Somogyvári Norbert, Van den Akker Alex, Voldbaek Martin.

HAJRÁ KELEN!!!!!

UI: Köszönet az összes szurkolónak, akik kijöttek a meccseinkre és támogatták a csapatot!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-06-05 14:37

 

Újpesti TE – Kelen SC 5-3

Csapatunk a 25. fordulóban az Újpest otthonába látogatott. A korai kelés feszülté tette a hangulatot. Újpest nincs a szomszédba és a meccs kezdése reggel 9 órakor volt. A meccset nem a Megyeri úton játszottuk, hanem valamivel arrébb egy másik pályán, amit a mi középső pályánkhoz tudnék hasonlítani.
Az első félidőben már az első pillanattól kezdve veszélyeztették a lilák a hálónkat, de a második percben Dévai Roland egy gyönyörű szabadrúgással megszerezte a vezető találatot.
Nem sokkal később újra betaláltunk, most Orbán Alex volt eredményes. A félidő további részében nagyon szépen játszottunk, jól felépített támadásokat, ragyogó kényszerítőket mutatott be csapatunk, ennek ellenére egy helyzetet sem használt ki a csapat, pedig egy kicsivel jobban koncentráltunk volna, szerényen mondhatom, hogy 0:5-ös állással fordulhattunk volna. Az állás azonban maradt 0:2. A szünetben sajnos le kellett hozni sérülés miatt: Kelemen Tamást; Sárréti Ádámot és Van den Akker Alexet. Az első félidőben ragyogó és meghatározó teljesítményt nyújtottak kiesésük a játékból nem jött jól. A helyükre érkeztek a következők: Rigó Gábor, aki egy hónap után tért vissza, Ferencz Márk és Lénárt Balázs.
Az ellenfél is cserélt, de nem akárhogyan, az országos keretükből hoztak négy embert.
A második félidő elején sajnos egyből gólt kapott a csapatunk, és az egyenlítésre sem kellett sokat várni. Kapusunk sok szép bravúrt bemutatott és a védők is rengeteg szép mentést, mégis a következőkben két gólt kaptunk. A mérkőzés vége előtt pár perccel Adámy Péter góljával még látszott egy hajszálnyi remény, de sajnos pár pillanattal utána az Újpestiek csatára bebiztosította a győzelmet.

Csapatunk a bajnokságban a második vereségét szenvedte el.

Szerdán fogadjuk otthonunkban a tavalyi bajnokot az USC-t este 18:00-kor ahova sok szeretettel várunk minden szurkolót, focikedvelőt és érdeklődőt.

HAJRÁ KELEN!!!!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-05-30 11:16

 

Grund – Kelen SC  1 - 12

Gyereknapi forduló (11/05/28-29), nem mindennapi ajándékkal.

Fontos előzménye a mérkőzésnek, hogy már annak a tudatában léphettünk pályára, hogy a Szt. Pál Akadémia szombaton 2-1-re legyőzte azt a Vasast, amelyiknek még esélye lett volna behoznia csapatunkat a tabellán. Riválisunk veresége azt jelentette, hogy a hátralévő 3 mérkőzésen mindössze 1 pontot kell megszerezni és a Kelen SC U15-ös csapata a korosztályában bajnok lesz. Pillanatok alatt elterjedt az interneten a csapattagok között a hír, vasárnap nagy nap következhet. A szombat esti BL döntőt még végigámulhattuk, de azzal az izgalommal térhettünk pihenőre, hogy számunkra egy még nagyobb mérkőzés következik, amely egész éves munkánkra felteheti a koronát.

A meghirdetett találkozó időpontja előtt fél órával már gyülekeztünk, izgatottan vártuk, hogy elkezdődjön a mérkőzés.

Ragyogó idő várt minket a Grund sporttelepén, ahol láthatóan újabb szépítések, építések történtek.

Csapatunkat az öltözőben Lénárt László figyelmeztette, hogy még nincs vége a meccsnek és ellenfelünk mindent megtesz, hogy ne az ő arénájukban járhassunk örömtáncot. A mérkőzés elején rögtön adódtak helyzeteink, de ellenfelünk elszántan harcolt, többször megleptek bennünket a mezőnyben, érződött, hogy mindenkiben ott van a feszültség, megremegtek a lábak. Gyors szélsőjátékunk mutatta azonban, hogy csak idő kérdése, hogy megnyugodjon csapatunk és tudásának megfelelően játsszon a mai nap. Még az első negyedórában sikerült Balliga Attilának a hálóba varázsolni a labdát. Már kezdtük volna átérezni, hogy a mérkőzéssel együtt a bajnokság is megvan, amikor pár perccel később egy távoli lövésből egyenlített a hazai csapat. A Grund együttese fellelkesült, de a góllal egyben fel is keltették az alvó oroszlánt és innentől kezdve csapatunk határozottabban, tudatosabban játszva sorra szerezte a találatokat.  A végén tucatnyi góllal pakoltuk meg ellenfelünk hálóját. Voltak köztük igazán szépségdíjas találatok is. Összesítve a nap gólszerzői, Balliga Attila; Adámy Péter (5) Orbán Alex (3); Somogyvári Norbert, Dévai Roland, Voldbaek Martin.

A mérkőzés befejezését jelző hármas sípszó után következhetett az önfeledt ünneplés.

A hátralévő mérkőzéseken már bajnokhoz méltóan kell játszanunk. Önfeledt játéknak kell következnie, hogy kiélvezhessük a 2010-2011-es bajnoki szezonban a focit és a lehető legjobb eredménnyel zárjuk a bajnokságot.

Szép volt fiúk!!

Hajrá Kelen!!!

BAJNOK A KELEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-05-21 18:54

 

Kelen SC – Ikarus  5  - 0

A 25. fordulóban az Ikarus gárdáját láttuk vendégül a Kelen Katlanban. Érdemes felidézni az őszi fordulóban szerzett tapasztalatokat, ahol minden az utolsó 5 illetve 10 perc ráadásban dőlt el. Ekkor ezt a nyilatkozatot tette az ellenfelünk mestere: -„Sajnos a játékvezető túlságosan sokat hosszabbította cserék miatt, ha stopperórával mérte volna az időt, akkor egy pont a miénk lenne. …szerintem a fiatal játékvezető nagyon tisztelte a listavezetőt.”- Hát igen ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy mindig minden körülmények között, bármilyen bíróval, pályán és a labdával meg tudjuk mutatni, hogy győzni akarunk, az utolsó utáni pillanatig hajtunk a három pontért…

A mérkőzés előtt az öltözőben edzőnk Lénárt László felhívta a figyelmet az eddigi fordulókban látottakra, kiemelte azokat a játékelemeket, amire jobban oda kell figyelni, ez, véleményem szerint jót tett a csapatnak. A mérkőzés elejét kicsit elaludtuk, sok helyzetet hagytunk ki. Az ellenfél is megmutatta, hogy nem feltett kézzel fogja végigjátszani a mérkőzést. A nagy meleg miatt a bíró vízszünetet rendelt el és ott tudtunk pár szót váltani az edzőnkkel. A képletes és a valóságos fejmosás helyre is rázta a gondolatokat, aminek az eredménye az lett, hogy megszereztük a vezető találatot Orbán Alex révén. A következő találatra sem kellett sokat várni, amit Baliga Attila szerzett és nagyon kellett ez a gól, hogy az éppen éledező Ikarus játékosok újra kicsit kedveszegettebbek legyenek. Az első félidő végéig már nem változott az eredmény, 2:0 állással vonultunk szusszanni. A második félidő elején nem sikerült fölébredni, de később már könnyed játékkal folytattuk, amit elkezdtünk, mert a félidő közepén ismét Orbán Alex volt eredményes majd Baliga Attila és Sárréti Ádám is betalált szemfülességének köszönhetően. Ezzel a találattal be is állt a 5:0-ás végeredmény.

Egy lefülelt szurkolói párbeszédből: „jó ütemben lőtték a fiúk a gólokat, az éppen magához térő ellenfelet sikerült mindig visszafogottabbá tenni”

Jöjjön a következő forduló!!!!


Hajrá Kelen!!!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-05-16 15:27

 

Szent Pál Akadémia -  Kelen SC    0-4

 

A 23. fordulóban a Szent Pál Akadémiával mérkőztünk meg. Csapatunknak volt mit törlesztenie, mert ellenfelünk az U14-es bajnokság utolsó fordulójában 4-5re vert el minket és ezzel elvette tőlünk a dobogó alsó fokát. A mérkőzés elején türelmesen járattuk a labdát, figyeltük hol lehetne megbontani a stabilan védekező ellenfelet. A félidő közepénél szabadrúgáshoz jutottunk, amit Somogyvári Norbert gólra is váltott. Nem sokkal ezután Orbán Alex jutatta a labdát az ellenfél hálójába. A félidőben 0:2 állással vonultak pihenni a csapatok. A második félidőben is inkább védekezett a hazai csapat, de így sem sikerült „gólmentesíteni” a félidőt, a harmadik gólunkat Nemes László és a negyediket tizenegyesből Bene Zsolt lőtte.

Egy elcsípett rövid értékelés a mérkőzésről:

„Nem kellett izgulni a kispadon, a fiúk fegyelmezetten, higgadtan játszottak. Biztosan hozták a mérkőzést”

Hajrá Kelen!!!!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-05-08 16:05

 

Kelen SC – Gloriett SE   22  - 0

 

Május 8.-án vasárnap 13:00-kor nem épp verőfényes napsütésben vette kezdetét a Kelen SC – Gloriett SE mérkőzés. A 3. percben elkezdődött a gólgyártás és akkor még nem gondolta senki, hogy mennyire sok lesz a különbség a végén. Az ellenfél kicsit szomorkás, esős vasárnapi játékkedvét kihasználva, nem is akármilyen játékkal; szép beadásokkal, középen gyors passzokkal játszottuk ki a vendégek védelmét, türelmes, kulturált játékkal, ha kell több percig tartó labdajáratással vártuk ki a kedvező alkalmakat a gólszerzésre. Meg is lett a higgadtság eredménye, sorozatban szerezték csatáraink a gólokat. Az első félidő lefújásakor 9:0-ás állásnál vonultak a csapatok a kispadokhoz rövid pihenőre. A szünetben cserére határozták el magukat csapatunk vezetői és pályára lépő játékosok ott folytatták, ahol a pihenni térő társaik befejezték. A napocska lassan előmerészkedett, de ellenfelünkre gólzáport zúdítottunk. Újabb 13 találatot szerzett a csapatunk.

Ellenfelünk tisztességgel végig harcolta a mérkőzés, de nem sok esélyük volt ellenünk. Könnyed edzőmérkőzés lett a vége, és az idei bajnoki szezon legnagyobb arányú győzelmét szerezte csapatunk.

A mai nap gólszerzői: Orbán Alex (6), Baliga Attila (5), Adámy Péter (4), Voldbaek Martin (3), Nemes László (2), Rigó Gábor, Bene Ádám. A végeredmény: 22:0 a javunkra.

 

Szép volt fiúk, Hajrá Kelen!!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-05-01 08:52

 

Felcsút-Gárdony – Kelen SC     1 - 3


Április 30-án 09:00 kezdéssel kezdődött a 22. forduló legnagyobb rangadója a Felcsút-Gárdony – Kelen SC mérkőzés a Nagytétény pályáján.

Csapatunknak eddig nem volt pozitív élménye ezekről a találkákról, de a mai napon minden megváltozott. Az első félidőben nem találta meg  a  csapat a játékát.
Az ellenfelünk remek letámadós taktikát alkalmazott és elég sokat birtokolták a labdát, és bár nekik is megadatott a gólszerzés lehetősége ők sem tudták gólra váltani, tehát a csapatok 0-0- ás eredménnyel mehettek szusszanni. Az első félidő játéka igazolta edzőnk Lénárt László mérkőzés előtti intelmeit: „Lehet, hogy egy-két helyzetünk lesz az egész mérkőzésen” és az első félidőben nem is volt több ennyinél, és sajnos egyiket sem tudtul gólra váltani. A csapatnak jót tett a pihenő és helyre rázódtak a gondolatok, ennek meg is lett az eredménye; Somogyvári Norbert szerezte meg a vezető találatot. Nem kellett sokat várni a következő gólra, amit ismét Somogyvári Norbert szerzett és nem sokkal utána Balliga Attila volt eredményes. A gárdonyiak az utolsó percekben még tudtak szépíteni, de ez sem segített rajtuk.

1-3 végeredménnyel rangadót nyert a Kelen!!!!!

Hajrá Kelen!!!!!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-04-28 09:34

 

Kelen SC – Budaörs     5 - 1
 

 2011 04. 27.-én 17:30-as kezdéssel csapott össze a Kelen SC és a Budaörs csapata. A mérkőzés elején sikerült helyzeteket kialakítani. Letámadás után Kelemen Tamás jutatta egy jól eltalált lövéssel a labdát a vendégek hálójába. Gyors, pontos szélsőjátékkal többször is veszélyeztetett a Kelen gárdája, a félidő derekáig nyomás alatt tartva a budaörsi csapatot. Az első félidő hátralévő részében oda vissza játék folyt: hol a hazai, hol az vendég együttes támadt, de Rigó Gábor gólja megnyugtatóvá növelte az előnyünket. A csapatok 2:0-ás állással vonultak pihenni. A második félidőben lassabb játékkal sok labdajáratással alakítottuk ki helyzeteinket és a gólok sem maradtak el. (Somogyvári Norbert; Balliga Attila és Adámy Péter) Az ellenfél nem adta fel a játékot és tisztes helytállásuk érdemeként a becsületgólt is sikerült megszerezniük.

Nem volt egy súlycsoportban a két csapat, a lelkes, fegyelmezett játékot mutató budaörsi alakulat a mérkőzés első 15-20 percében nem tudta felvenni a versenyt gyors határozott játékunkkal. A gyorsan megszerzett előny birtokában nyugodtabban játszhattunk és a második félidőben szerzett újabb három góllal megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.

 

Hétvégén meg jöhet a nagyobb falat!

 

Hajrá Kelen!!!


Tudósítónktól - Orosz Ádám | 2011-04-16 19:49

 

Budakeszi LA.  -  Kelen SC       0 - 2

 

Kora délutáni kirándulás Budakeszire, egy kicsit sűrűre sikeredett hét záró mérkőzésére. 

A héten a második bajnoki meccsünket a Budakeszi Labdarúgó Akadémia ellen játszottuk.

A mérkőzés első perceiben kialakított a csapat két helyzetet, de egyiket sem sikerült gólra váltani.  Könnyebb lett volna a dolgunk az ellenfél sündisznó harcmodora ellen, ha valamelyiket sikerül értékesíteni.

Az első félidőben az események a középpályán játszódtak, ellenfelünk 11 emberrel védekezett és a kontrákra próbált építeni. Gól nélküli döntetlen állás mellett vonultak az öltözőbe a játékosok. Jót tett csapatunknak a szünet, sikerült átgondolni, hogy mi az, amiben javítani kell. A második félidőben csapatunk már nagyobb fokozatba kapcsolva támadt, gyors passzokkal, pontos keresztlabdákkal sikerült megbontani a sűrűn védekező Budakeszit. A félidő közepénél egy pontos beadásból Baliga Attila szerezte meg a vezető találatot. Nem elégedett meg együttesünk az egy gólos előnnyel, tovább ostromoltuk ellenfelünk kapuját. Türelmesen, sok passzal körbejáratott akció végén Somogyvári Norbert volt eredményes, és ezzel beállította a 0:2-es végeredményt. 

Elhoztuk a három pontot, de az első félidei játék alapján félő volt, hogy a betonbunkerbe vonult ellenfél otthon tartja az egyik pontot. Szerencsére összekapta magát a csapat, ha fogcsikorgatva is, de hozta csapatunk a mérkőzést. Mindenképpen dicséretes, hogy a második játékrészre ritmust tudott váltani a gárda és a győzelemhez szükséges gólokat meg is rúgták játékosaink.


Tudósítónktól(Orosz Ádám) | 2011-04-14 19:59

Újpest SC - Kelen SC     1-3

 

Április 14.-én került megrendezésre az őszi szezonból átcsúszott csoportrangadó.

Bár csapatunk nem nagyon kedveli a hétköznapi meccseket ma egész jó játékkal indítottunk.

Az első félidő elején sorra alakultak ki helyzeteink, de csak a 20. perc környékén tudtuk az elsőt gólra váltani. Somogyvári Norbert szabadrúgásból tekerte a labdát az újpestiek hálójába. Ezután nem sokkal csapatunk büntetőhöz jutott, amit Orbán Alex gólra is váltott.

A félidő utolsó perceiben az ellenfélnek is sikerült szépítenie, így szoros állás mellett kezdődött a második félidő. Orbán Alex góljával újra megnyugtatóvá vált a két csapat közötti különbség.  A hármas sípszó egyértelművé tette, hogy ezzel be is állította a végeredményt.

A mérkőzés alatt adódtak játékunkban hibák, de gyors és célratörő játékkal sikerült begyűjteni ezt a 3 pontot is.


Rólunk írták | 2011-03-29 10:25

 

Kelen SC: jól nevelt gyerekek


A cikk az alábbi honlapon nézhető meg eredetiben:

http://www.utanpotlassport.hu/2011/03/27/kelen-sc-jol-nevelt-gyerekek/

2011. március 27. vasárnap

Tovább menetel az U15-ös korosztály budapesti 1. csoportjában a Kelen SC csapata: a tabella élán álló, újbudai együttes – miután egy hete idegenben győzte le 2-1-re a nagy rivális, jelenleg második helyezett Vasast – szombaton 12-0-ra kiütötte a Rákosmenti TK-t. Lénárt László tréner bajnoki címről még nem beszél, játékosairól viszont annál büszkébben.

gébé • „Okosan és fegyelmezetten játszottunk a Vasas ellen, így megérdemelten nyertünk, a rákosmentiek elleni mérkőzésen pedig nem volt egy súlycsoportban a két csapat” – foglalja össze a legutóbbi két forduló történéseit a szakvezető. Hozzáteszi: a mezőnyből a két élen álló mellett a Gárdony és az Újpest alakulata emelkedik ki, s mivel futballistái tavaly – lényegében ugyanezeknek az ellenfeleknek a társaságában – csak negyedikek lettek a sorozatban, a mostani szereplés azt bizonyítja: jó úton halad az utánpótlás-nevelés a klubnál.

A Kelen SC-ben az U5-östől az U19-es évjáratig valamennyi korosztály megtalálható; a több mint kétszáz fiatallal csapatonként két tréner foglalkozik. Az egyesület távlati céljai között szerepel, hogy színvonalas felnőtt garnitúrát is működtessen, addig pedig a tíz éve létrehozott utánpótlásbázis szisztematikus felépítése, fejlesztése a cél.

Az U15-ösök együtteséből a hétvégi fordulóban öt (!) gólt szerző Orbán Alex csatárt, Somogyvári Norbert középpályást és Bene Zsolt védőt tartja a legnagyobb ígéretnek az edző, ugyanakkor hangsúlyozza: a gárda igazi erénye éppen az, hogy a játékosok valódi csapatot alkotnak.

Lénárt László szerint a bajnoki címről tizennégy találkozó után még korai beszélni. Ugyanakkor elárulja, hogy a következő szezonban az U13-as és a majdani U15-ös együttest már nem a budapesti, hanem az országos bajnokságban szeretnék indítani, ezzel is igazolva: céljuk – miszerint a jövőben a magyar futball rangos nevelőegyesületeinek egyikévé akarnak válni – nagyon is komoly.

 


 

Tudsítónktól(Orosz Ádám) | 2011-03-20 19:09

Vasas SC  - Kelen SC    1 - 2

2011-03-20-án reggel 9 órakor a bajnokság legnagyobb rangadójára került sor a Fáy utcában.
A mérkőzés első 20 percében inkább a középpályán zajlott a játék bár mindkét csapatnak voltak kisebb-nagyobb helyzetei. A hangulat elég feszült volt rengeteg párharcot vívtak a játékosok. Az első gólt mi szereztük meg (Adámy P.), aminek nagy hatása lett a játék további menetére, mert előtte kicsit „bizonytalan” volt a védekezés, de a gól helyre rázta a csapatot. A félidőben átálltunk a 4-1-2-1-2 es rombusz-középpályás felállásról a 3-2-3-2es felállásra, ami meghozta a várt sikert, mert a stabilabb védekezés mellett másodszor is betaláltunk a vasas kapujába (Orbán A.). A mérkőzés hátralevő részében felszabadultan passzolgatva építkeztünk, de a bíró az utolsó percben tizenegyest ítélt a Vasas javára, amit sajnos értékesítettek. De ez sem változtatott már a három pont sorsán!


 

Szombati napon került sor az utolsó  előtti bajnoki meccsünkre idén, az Újbuda T.C. műfüvén.

 

A mérkőzésre mindenkinek kellett jönnie.

A kezdő  11:

  • O.Ádám;V.d.A.Alex;B.Zsolt;K.Tamás;S.ádám;R.Gaga
  • S.Norbert;B.Attila;B.Ádám;O.Alex;V.Szánti

 

A meccs eleje nagyon kiélezett volt, rengeteg  párharccal. A játék főleg a mi térfelünkön zajlott, mikor kb. negyed  óra elteltével megszereztük a vezetést O.Alex révén. A gól után már kezdtünk helyre rázódni és egyre több támadást indítani, ennek megis lett az eredménye, Szánti volt eredményes, így 2-0. A félidőben még egy gól született a mi javunkra, melynek neve szintén O.Alexhez fűződik. A félidőben 4 cserét hajtott végre csapatunk 2 edzője:

  1. R.Gaga-->B.Attila
  2. B.Ádám-->L.Balázs
  3. V.Szánti-->A.Páter
  4. D.Roland-->N.László

A második félidőbenmár az 5.perc környékén megszerezttük a vezetést S.Norbertnek köszönhetően. 4-0. Ezután B.Attila  volt eredményes  egy hatalmas nagy góllal, amit 25 m-ről szerzet kb. Ezután N.László  adott be egy labdát, melyet A.Pénet csúsztatott tovább a kapus feje felett. Ezután edzőink kihasználták  az utolsó 2 csrét:

K.Tamás-->T.Ricsi

V.d.A.Alex-->F.Márk

Ezután jött a gólzápor:Nemes Laci talált be a háloba egyszer, Orbán Alex még 2-szer és A.Péter egy csodálatos kapáslövéssel. A végeredmény 10-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KELEN,KELEN,HAJRÁ KELEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Napsütéses vasárnapon került sor a Kelen SC - Grund mérkőzésre

 

A mérkőzésre mindenkinek mennie  kellett kivéve T.Ricsinek (aki beteg volt, neki ezúton is jobbulást kívánunk)

 

A kezdő csapat a következő volt: Orosz Á., Kelemen T., Bene Zs., Dévai R., Sárréti Á., Rigó G., Somogyvári N., Baliga A., Bene Á., Orbán A., Voldbaek M.

A mérkőzés elején már mi birtokoltuk a labdát többet és számtalan ziccert alakítottunk ki, majd az 5.percben Somogyvári N. elindította a gólzáport. Nem kellett sokat várni a következővel, így hamar 2 gólos előnyre tettünk szert. Az ellenfél aztán megszerezte a szépítést így az álllást 7-1-re állítva a szünet előtt még 3 gólt rúgtunk, így az állás 10-1-re beállítva. A szünetben 5 csre történt: F.Márk be, S.Ádám le. L.Balázs be, R.Gaga  le. V.d.A.Alex be B.Attila le. S.Norbert le, Nemes L. be. A.Péter be, O.Alex le. A második félidőben még 5 gólt rugtunk beállítva ezzel a végeredményt: 15-1.

Gólszerzők:

V.Martin:7;O.Alex 3;A.Péter:2;S.Norbert:1;B.Attila:1;B.Ádám:1

KELEN, KELEN, HAJRÁ KELEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!

Főmenü
Korosztályok
TÁMOGATÓINK